donderdag 6 maart 2014

Ravioli met champignons en tomatensaus

Ingrediënten;

- 250 gram verse ravioli met kaas
- 125 gram champignons
- 1 rode ui
- 125 gram hamblokjes
- 1 rood pepertje
- 2 tenen knoflook
- 4 tomaten
- 1 blikje tomatenstukjes 
- 1tl oregano
- 1tl basilicum
- zout
- olijfolie
- rucola
- parmezaanse kaas

Bereiding;
Snipper de ui en het rode pepertje. Doe wat olie in een wok en fruit de ui en het pepertje. Pers de teentjes knoflook erboven uit en fruit even mee.
Snijd de champignons in plakjes en bak ze kort mee, alsmede de hamblokjes.
Snijd de tomaten in stukjes en bak ze mee. 
Kook ondertussen de ravioli zoals op de verpakking staat beschreven.
Voeg de tomatenstukjes toe en de kruiden. Ik heb gedroogde gebruikt maar je kunt natuurlijk ook verse gebruiken. 
Voeg zout naar smaak toe. 
Doe een handvol rucola in een diep bord. Leg hierop de ravioli en daarover de saus.
Bestrooien met een klein beetje parmezaanse kaas.


Eet smakelijk!



1 opmerking:

  1. Hey there! You are already on Volrecepten.nl and I wonder if you would also like to share your content on the Belgian page. If this sounds good to you, please, visit Volrecepten.be and add your blog through the top blogs section :)
    Hope to see you there soon!
    Have a nice day

    BeantwoordenVerwijderen