dinsdag 11 februari 2014

Pasta met gerookte zalm en sugarsnaps

Benodigdheden:

- champignons (in plakjes)
- halve courgette (in stukjes)
- twee teentjes knoflook
- bosje bosui (in stukjes)
- bieslook
- sugarsnaps (geblancheerd)
- 200 gram gerookte zalm
- zuivelspread bieslook
- flesje blueband finesse
- peper en zout
- fusilli pasta
- olijfolie



Bereiding:

Kook de pasta beetgaar.
Verhit een scheut olijfolie in een wok en roerbak de champignons. Pers de knoflook erboven uit en bak mee.
Voeg de courgette toe en bak twee minuten mee. Vervolgens de bosui toevoegen en kort meebakken. 
Laat 3/4 van het kuipje zuivelspread zachtjes smelten en voeg het flesje blueband finesse toe.
Voeg de in stukjes gesneden gerookte zalm toe en breng op smaak met zout en peper uit de molen.
Voeg als laatste de sugarsnaps en de gehakte bieslook toe en warm goed door.

Schep de uitgelekte pasta door het zalmmengsel. Maak het af met wat verse bieslook.

Eet smakelijk..

Tip: voor wie van pittig houdt....voeg een Spaans pepertje in stukjes gesneden toe tijdens het bakken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten