maandag 5 augustus 2013

Pasta pesto met gegrilde zalm





Een heerlijke pasta met zalm die snel klaar is.





Benodigdheden:

- 2 zalmfilets
- 200 gram farfalle
- 200 gram champignons (in plakjes)
- 3 bosuitjes (in stukjes)
- 1 rood pepertje (kleine ringetjes)
- 3 el pesto 'Grand'  Italia piccante'
- flesje Blue band finesse
- 4 el kappertjes
- zout en peper




Bereiding:

Verhit een scheutje olijfolie in een wok en bak het pepertje kort. Voeg de champignons en de bosui toe en roerbak kort mee.
Voeg de pesto en de blueband finesse toe en roer goed door zodat alles goed vermengd wordt.
Kook de pasta beetgaar. Laat uitlekken in een vergiet en spoel kort af.
Verhit een grillpan (of koekenpan) Besmeer de zalmfilets met olijfolie en bestrooi met wat peper en zout. Doe de filets in de pan en bak ze krokant (moeten nog wat roze zijn vanbinnen)

Schep de tagliatelle op een bord en doe de saus erover heen. Verdeel de kappertjes erover. Leg de zalmfilets bovenop de pasta.





Tip: 100 gram garnalen kort meebakken

Lekker met een groene salade


Eet smakelijk

1 opmerking:

  1. Mmm ... dat ziet er erg lekker uit!
    Deze week maar eens proberen zegt deze keukenprinses ;-)
    Groetjezz lfs mij X

    BeantwoordenVerwijderen