zondag 28 juli 2013

Pasta met spinazie







Ingrediënten;
Doosje Champignons (in plakjes)
1 Rode ui gesneden
1 Courgette (in plakjes)
125 gram magere spekreepjes
125 gram hamblokjes (of gerookte kipfilet)
500 gram verse spinazie
1 doosje Boursin cuisine
1 Flesje blueband finesse
6 zongedroogde tomaatjes (in stukjes)
Olijfolie
Peper en zout
Pasta (bv penne of fusilli)


Bereiding;
Bak de spekreepjes uit en laat ze daarna uitlekken in een vergiet. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de ui en daarna de champignons en courgette. Voeg de hamblokjes, de spekreepjes en de zongedroogde tomaatjes  toe en bak kort mee. Roerbak in een aparte wok kort de spinazie in een scheutje olijfolie.

Laat de boursin cuisine smelten in het mengsel van ham, spekreepjes en groenten en voeg dan de blueband finesse toe. Breng op smaak met peper en zout. 

Voeg de beetgare pasta toe en als laatste de spinazie. Goed doorwarmen.





Eet smakelijk!










Geen opmerkingen:

Een reactie posten