vrijdag 26 juli 2013

Verrukkelijke lasagne






Eigenlijk is dit recept van mijn zoon...hij heeft het eens voor ons gemaakt. Het is zo heerlijk dat ik het jullie niet wil onthouden...en hij vindt dat echt niet erg ;-)


 
Lasagne


Ingrediënten:

· 500 Gehakt
· Olijfolie
· Sambal naar smaak
· 2 tenen Knoflook
· Salami Stegman (een hele)
· 2 Rode uien
· 1 doosjeChampignons
· 1 bakjeTaugé
. 400 gram Italiaanse roerbakgroenten
· 3 zakken Bertolli saus kruidig (zak);
· Lasagne bladen
· geraspte oude kaas
. 2 à 3 blikjes tomatenblokjes (met knoflook of kruiden)
 
Bereiding:

Bak de gehakt met sambal en geperste knoflook bruin. Voeg daarna de rode uien toe, en daarna de champignons en de roerbakgroenten. Net voordat je de saus toevoegt nog even de salami in blokjes meebakken. Daarna voeg je de saus toe en de blikjes tomatenstukjes. Even doorroeren en in een ingevette ovenschaal om en om de lasagnebladen en de saus stapelen. Eindig met een laag saus
Bedekken met een dikke laag geraspte kaas.

 
N.B. Dit is een grote hoeveelheid voor een grote ovenschaal. Zeker voor 6-8 personen.
Wil je voor minder dan de hoeveelheid halveren.



BON APPETIT!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten